УДОСКОНАЛЕННЯ СПОСОБУ ОХОЛОДЖЕННЯ НАПОЇВ

Ключові слова: Спосіб охолодження напоїв, плівковий охолоджувач напоїв, ефективність теплообміну, яблучний сік.

Анотація

В харчовій промисловості широко застосовуються установки для охолодження, заморожування напівфабрикатів та готової продукції. Прикладами застосування обладнання для охолодження води являються охолодження молока, вина, пива, алкогольних та безалкогольних напоїв, цукеркової маси, ковбасних виробів після термообробки тощо. Стаття присвячена удосконаленню технології охолодження напоїв і наведено варіант вдосконалення способу з використанням плівкового теплообмінника швидкого охолодження для продажу фруктових, овочевих, плодоовочевих соків та інших напоїв таких як пиво, квас, лимонад.

Опубліковано
2023-03-22
Як цитувати
Тарасенко, В., Фучаджи, Н., & Червоткіна, О. (2023). УДОСКОНАЛЕННЯ СПОСОБУ ОХОЛОДЖЕННЯ НАПОЇВ. Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету, 12(1), 1 з 7. https://doi.org/10.31388/sbtsatu.v12i1.295