ОЧИЩЕННЯ ПОВІТРЯ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Ключові слова: кондиціювання, вентиляція, комфорт, заклад, мікроклімат.

Анотація

У роботі наведені типи кондиціонерів, що використовуються в закладах ресторанного господарства. Описано призначення та види систем вентиляції.
Для життєдіяльності організму людини важливі наступні параметри повітря: метеорологічні параметри (температура, відносна вологість, швидкість); хімічний склад повітря (відсотковий склад кисню, вуглекислоти, наявність шкідливих парів й газів);наявність пилу в повітрі.
Задачею вентиляції і кондиціювання є боротьба з шкідливостями.
В роботі проведений аналіз сучасного стану способів кондиціювання і вентиляції повітря в закладах ресторанного господарства. Обґрунтовані конструктивні особливості систем кондиціювання. Наведені переваги і недоліки систем кондиціювання.

Опубліковано
2023-04-22
Як цитувати
Фіалковська, Л. (2023). ОЧИЩЕННЯ ПОВІТРЯ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету, 13(2). https://doi.org/10.31388/sbtsatu.v13i2.405