АКТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ТЕХНОЛОГІЇ СНЕКОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПРЯМУВАННЯ
Ключові слова:
снекова продукція, функціональні властивості, здорове харчування, технологія, збагачення, напівфабрикат.
Анотація
В роботі було проведено аналіз сучасного стану ринку та основних напрямків серед виробництва снеків. Виявлено основні проблеми сучасного асортименту снекової їжі та ризики, які пов’язані із вживанням такої продукції. Досліджено сучасні наукові здобутки виробництва снеків функціонального призначення. Виявлено актуальність та шляхи розвитку технології функціонального снекового продукту. Дана стаття розширить перспективні уявлення щодо розробки снеків функціонального призначення та звертає увагу на перспективи у цій галузі.
Опубліковано
2023-04-22
Як цитувати
Янковський, Р., & Степанова, Т. (2023). АКТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ТЕХНОЛОГІЇ СНЕКОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПРЯМУВАННЯ. Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету, 13(2). Retrieved із https://oj.tsatu.edu.ua/index.php/visnik/article/view/413
Розділ
Харчові технології