АНАЛІЗ ОСНОВ РОБОТИ ХЛІБОПЕКАРНИХ, МАКАРОННИХ ТА КОНДИТЕРСЬКИХ ПЕЧЕЙ

  • В. П. Янаков Таврійський державний агротехнологчний університет
Ключові слова: печі, спеціаліст, виробництво, університет, критерій

Анотація

Анотація – стаття присвячена вивченню принципів роботи харчових печей в технічному університеті. Вона охоплює основні напрямки вдосконалення хлібопекарних, макаронних, кондитерських та сільськогосподарських переробних виробництв. За методами викладання базується на теоретичних основах загальнонаукових та загальноінженерних навчальних дисциплін. Ціллю викладання принципів роботи харчових печей в технічному університеті є підготовка спеціалістів інженерних спеціальностей.

Посилання

1. Маклюков И. И., Маклюков В. И. Промышленные печи хлебопекарного и кондитерского производства. 4-е изд., перер., доп. Москва: Легкая и пищевая промышленность. 1983. 272 с
2. Головань Ю. П., Ильинский Н. А., Ильинская Т. Н. Технологическое оборудование хлебопекарных предприятий. Москва: Агропромиздат, 1988. 382 с.
3. Лебедев Е. И. Устройство, монтаж и обслуживание хлебопекарного оборудования: учеб. пособие. Москва: Легкая и пищевая промышленность, 1984. 312 с.
4. Лисовенко А. Т. Технологическое оборудование хлебозаводов и пути его совершенствования. Москва: Легкая и пищевая промышленность, 1982. 208 с.
5. Чернов М. Е. Оборудование предприятий макаронной промышленности: учебник. Москва: Агропромиздат, 1988. 263 с.
6. Остриков А. Н., Парфенопуло М. Г., Шевцов А. А. Практикум по курсу "Технологическое оборудование" : учеб. пособие. Воронеж : Воронеж. гос. техн. акад., 1999. 424 с.
7. Драгилев А. И., Селезнев Я. М. Технологическое оборудование предприятий кондитерского производства : учебник. Москва : Колос, 2000. 496 с.
8. Зайцев П. В. Технологическое оборудование хлебозаводов. Москва: Пищевая промышленность, 1967. 584 с.
9. Михелев А. А. Справочник по хлебопекарному производству. Москва : Пищевая промышленность, 1977. Т. 1 : Оборудование и тепловое хозяйство. 2-е изд., перераб. и доп. 366 с.
10. Полторак М. І. Технологічне обладнання хлібопекарної промисловості: довідник. Київ: Урожай, 1989. 200 с.
11. Кривоносов А. И., Васин М. И. Метрологическое обеспечение хлебопекарного производства. Москва: Агропромиздат, 1988. 64 с.
12. Борейша И. А., Коваленко А. С., Пашук З. Н. Технологическое оборудование хлебопекарных предприятий : учеб. пособие. Минск : Высшая школа, 1991. 231 с
Опубліковано
2019-03-27
Як цитувати
Янаков, В. (2019). АНАЛІЗ ОСНОВ РОБОТИ ХЛІБОПЕКАРНИХ, МАКАРОННИХ ТА КОНДИТЕРСЬКИХ ПЕЧЕЙ. Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, 19(1). Retrieved із https://oj.tsatu.edu.ua/index.php/pratsi/article/view/89