БОРОШНЯНІ КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ З СОЄВОЮ ПАСТОЮ
Ключові слова:
соєва паста, борошняні кондитерські вироби, бісквітний напівфабрикат, печиво пісочне, кекси.
Анотація
Анотація – у статті наведено результати розробки технологій борошняних кондитерських виробів з використанням протеїнового збагачувача рослинного походження – соєвої пасти. Встановлені оптимальні співвідношення інгредієнтів та соєвої пасти у рецептурах вищеназваної групи виробів, що дозволяє одержати високоякісну готову продукцію, збагачену протеїнами рослинного походження.
Посилання
1. Сирохман И. В. Кондитерские изделия из нетрадиционного сырья. Киев: Техніка, 1987. 187 с.
2. Ловачев М. Н., Язева Л. И. Пищевая ценность модифицированных жиров // Масло-жировая промышленность. 1982. № 9. С. 34-38.
3. Erickson D. Practical Handbook of Soybean Processing and Utilization. Academic Press and AOCS Press, 2015. P. 130. URL: https://www.elsevier.com/books/practical-handbook-of-soybean-processing-and-utilization/erickson/978-0-935315-63-9 (дата звернення: 2.10.2018).
4. Saarela М. Functional Foods. Woodhead Publishing, 2011. P. 672. URL: https://www.elsevier.com/books/functional-foods/saarela/978-1-84569-690-0 (дата звернення: 2.10.2018).
5. Здорове харчування. Соєві боби. URL: https://euromd.com.ua/21-zdorove-zhittya/138-krasa-i-sport/33-zdorovoe-pitanie/post-4597-soevi-bobi-i-soevi-produkti-proti-raku/ (дата звернення: 2.10.2018).
6. Інститут технічної теплофізики Національної академії наук України. Безвідходна технологія виробництва пасти соєвої. URL: http://ittf.kiev.ua/naukovi-pidrozdili/teplomasoobminu-v-dispersnix-sistemax-tds/laboratoriya-teplomasoobminu-v-bagatokomponentnix-dispersnix-sistemax-viddilu-teplomasoobminu-v-dispersnix-sistemax-tds/komercijni-propozici%D1%97-laboratori%D1%97-tds/ (дата звернення: 2.10.2018).
2. Ловачев М. Н., Язева Л. И. Пищевая ценность модифицированных жиров // Масло-жировая промышленность. 1982. № 9. С. 34-38.
3. Erickson D. Practical Handbook of Soybean Processing and Utilization. Academic Press and AOCS Press, 2015. P. 130. URL: https://www.elsevier.com/books/practical-handbook-of-soybean-processing-and-utilization/erickson/978-0-935315-63-9 (дата звернення: 2.10.2018).
4. Saarela М. Functional Foods. Woodhead Publishing, 2011. P. 672. URL: https://www.elsevier.com/books/functional-foods/saarela/978-1-84569-690-0 (дата звернення: 2.10.2018).
5. Здорове харчування. Соєві боби. URL: https://euromd.com.ua/21-zdorove-zhittya/138-krasa-i-sport/33-zdorovoe-pitanie/post-4597-soevi-bobi-i-soevi-produkti-proti-raku/ (дата звернення: 2.10.2018).
6. Інститут технічної теплофізики Національної академії наук України. Безвідходна технологія виробництва пасти соєвої. URL: http://ittf.kiev.ua/naukovi-pidrozdili/teplomasoobminu-v-dispersnix-sistemax-tds/laboratoriya-teplomasoobminu-v-bagatokomponentnix-dispersnix-sistemax-viddilu-teplomasoobminu-v-dispersnix-sistemax-tds/komercijni-propozici%D1%97-laboratori%D1%97-tds/ (дата звернення: 2.10.2018).
Опубліковано
2019-04-15
Як цитувати
Медведєва, А. (2019). БОРОШНЯНІ КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ З СОЄВОЮ ПАСТОЮ. Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, 19(1). https://doi.org/10.31388/10.31388/2078-0877
Розділ
Харчові технології