ТЕХНОЛОГІЯ БУЛОЧКИ «РАНКОВОЇ» ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ПШЕНИЧНИХ ТА ВІВСЯНИХ ВИСІВОК

  • Т. О. Марцин Київський національний торговельно-економічний університет
  • К. С. Гугайло Київський національний торговельно-економічний університет
Ключові слова: вівсяні висівки, пшеничні висівки, булочка «Ранкова», профілографа якості

Анотація

Анотація – у статті наведено результати теоретичних та практичних аспектів моделювання булочних виробів із  використанням вівсяних та пшеничних висівок.

Посилання

1. Основи раціонального і лікувального харчування: навч. посібник / П. О. Карпенко та ін.; за ред. П. О. Карпенка. Київ, 2011. 504 с.
2. Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв (Технологічних карт) для харчування дітей у дошкільних навчальних закладах / М. І. Пересічний та ін; за ред. М. І. Пересічного. Київ: АртЕк, 2015. 716 с.
3. Пересічний М. І., Пересічна С. М. Новітні технології та якість бездріжджових хлібобулочних виробів // Наукові праці ОНАХТ. Одеса, 2011. Вип. 40, т. 1. С. 120-123.
4. Сєногонова Л. І, Юдічева О. П. Дослідження якості поліпшеної булочки «Студентська» // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. Львів, 2015. Вип. 15. С. 104-108.
5. Бодак М. П. Використання нетрадиційної сировини для хлібобулочних виробів // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. Львів, 2014. Вип. 14. С. 113-116.
6. Ратошнюк В. І. Доцільність використання продуктів переробки безалкалоїдного люпину для підвищення харчової і біологічної цінності хлібобулочних виробів // Наукові доповіді НУБіП України. Київ, 2017. № 4 (68). С. 95-104.
7. Технологія харчових продуктів харчування функціонального призначення: монографія / А. А. Мазаракі та ін.; за ред. М. І. Пересічного. 2-ге вид., переробл. і допов. Київ, 2012. 1116 с.
Опубліковано
2019-04-15
Як цитувати
Марцин, Т., & Гугайло, К. (2019). ТЕХНОЛОГІЯ БУЛОЧКИ «РАНКОВОЇ» ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ПШЕНИЧНИХ ТА ВІВСЯНИХ ВИСІВОК. Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, 19(1). https://doi.org/10.31388/10.31388/2078-0877