ВИБІР РЕКУПЕРУЄМОГО МАТЕРІАЛУ ПАКУВАЛЬНОГО ВИРОБУ-ТРАНСФОРМЕРУ «ЗРУЧНА УПАКОВКА»

  • О. П. Науменко Державний вищий навчальний заклад «Український державний хіміко-технологічний університет»
  • Н. Г. Банник Державний вищий навчальний заклад «Український державний хіміко-технологічний університет»
  • М. М. Петренко Державний вищий навчальний заклад «Український державний хіміко-технологічний університет»
Ключові слова: зручна їжа, зручна упаковка, рекуперація.

Анотація

Анотація – практична реалізації концепції «ЗРУЧНА ЇЖА», яка передбачає спрощення повсякденного харчування, потребує перегляду відношення до обрання матеріалу пакувального виробу-трансформеру «ЗРУЧНА УПАКОВКА». Задача вибору матеріалу ускладнена не тільки потребою здійснення циклів «згін-розгін», спроможністю до герметизації та інертністю до їжі при підвищеній температурі, але й уникненням екопроблем та збереження ресурсів.

Опубліковано
2019-04-15
Як цитувати
Науменко, О., Банник, Н., & Петренко, М. (2019). ВИБІР РЕКУПЕРУЄМОГО МАТЕРІАЛУ ПАКУВАЛЬНОГО ВИРОБУ-ТРАНСФОРМЕРУ «ЗРУЧНА УПАКОВКА». Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, 19(1). https://doi.org/10.31388/10.31388/2078-0877