НОВІ ВИДИ ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Ключові слова:
молочна сироватка суха демінералізована, цукрова паста, сенсорний аналіз, органолептичні показники
Анотація
Анотація – у статті визначено перспективність використання молочної сироватки сухої демінералізованої в технології цукрових паст. В результаті досліджень встановлено позитивний вплив сироватки сухої демінералізованої на структурно-механічні властивості цукрової пасти. Збагачено склад цукрової пасти з молочною сироваткою сухою демінералізованою за вмістом білків, змінено якісний вуглеводний склад.
Посилання
1. Храмцов А. Г., Нестеренко П. Г. Технология продуктов из молочной сыворотки: учебное пособие. Москва: ДеЛи принт, 2004. 587 с.
2. Гаврилов Г. Б., Остроумов Л. А. Основные параметры сывороточных концентратов в процесе ультрафильтрации и деминерализации // Молочное дело. 2007. № 5. С. 34-35.
3. Гондар О. П., Романчук І. О. Зміна мінерального складу сухої молочної сироватки за різних методів обробляння // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Вінниця, 2015. С. 94-99.
4. Мінорова А. В., Романчук І. О. Переробка молочної сироватки із застосуванням електородіалізної обробки // Вісник аграрної науки. 2010. С. 58-60.
5. Храмцов А. Г., Евдокимов И. А., Нестеренко П. Г. Инновационные приоритеты использования молочной сыроватки на принципах логистики безотходных технологий // Молочная промышленность. 2008. № 11. С. 28-30.
6. Недорізанюк О. П. Сироватка молочна демінералізована як компонент для дитячого харчування // Дитяче харчування: перспективи розвитку та інноваційні технології: зб. праць Другої міжнар. спеціаліз. наук.-практ. конференції. Київ, 2014. С. 65-68.
7. Гуленко Л., Сібілєва Е., Животкевич Л. Рецептури: торти, тістечка бісквітні, перекладенці, рулети. Київ: УКРХЛІБПРОМ, 2013. 600 с.
2. Гаврилов Г. Б., Остроумов Л. А. Основные параметры сывороточных концентратов в процесе ультрафильтрации и деминерализации // Молочное дело. 2007. № 5. С. 34-35.
3. Гондар О. П., Романчук І. О. Зміна мінерального складу сухої молочної сироватки за різних методів обробляння // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Вінниця, 2015. С. 94-99.
4. Мінорова А. В., Романчук І. О. Переробка молочної сироватки із застосуванням електородіалізної обробки // Вісник аграрної науки. 2010. С. 58-60.
5. Храмцов А. Г., Евдокимов И. А., Нестеренко П. Г. Инновационные приоритеты использования молочной сыроватки на принципах логистики безотходных технологий // Молочная промышленность. 2008. № 11. С. 28-30.
6. Недорізанюк О. П. Сироватка молочна демінералізована як компонент для дитячого харчування // Дитяче харчування: перспективи розвитку та інноваційні технології: зб. праць Другої міжнар. спеціаліз. наук.-практ. конференції. Київ, 2014. С. 65-68.
7. Гуленко Л., Сібілєва Е., Животкевич Л. Рецептури: торти, тістечка бісквітні, перекладенці, рулети. Київ: УКРХЛІБПРОМ, 2013. 600 с.
Опубліковано
2019-04-24
Як цитувати
Кравченко, М., & Рибчук, Л. (2019). НОВІ ВИДИ ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ НАПІВФАБРИКАТІВ. Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, 19(1). https://doi.org/10.31388/10.31388/2078-0877
Розділ
Харчові технології