ДОСЛІДЖЕННЯ МОЖЛИВОСТЕЙ ІННОВАЦІЙНОГО ОБЛАДНАННЯ AMC У РЕСТОРАННИХ ТЕХНОЛОГІЯХ

Ключові слова: ресторан, технології, режими, інновації, обладнання, інтелектуальні системи, конструкція, можливості

Анотація

Основним визначальним фактором зростання та стабільності попиту на продукцію та послуги ресторанного господарства є інноваційні підходи до організації технологічного процесу, зокрема забезпечення виробництва новітнім високоефективним обладнанням з інтелектуальними системами. Мета даного дослідження – аналіз можливостей AMC Premium Cooking System, дослідження особливостей конструкції та роботи у різних технологічних режимах, обґрунтування доцільності застосування системи на кухні сучасного ресторану. У статті проаналізовано переваги інтелектуального посуду АМС для різних категорій користувачів, висвітлено особливості інтелектуальної системи приготування їжі AMC Premium Cooking System. У навчальній лабораторії технології ресторанної продукції Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ апробовано унікальні технологічні можливості системи при оптимальних температурах приготування та функції контролю часу приготування.

Посилання

1. Бишовець Л. Г., Івашина Л. Л. Аналіз ринку інноваційного теплового обладнання для закладів ресторанного господарства. Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання: матеріали ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конференції (24‒25 березня 2022 року, м. Черкаси): у 2-х т. Черкаси: видавець Гордієнко Є. І., 2022. Т. 1. С. 136-139.
2. Інноваційні енергозберігаючі теплогенеруючі пристрої для устаткування закладів ресторанного господарства / Д. В. Горєлков, О. В. Омельченко, Г. В. Гейєр,О. Г. Терешкін. Обладнання та технології харчових виробництв. 2021. № 1(42). С. 139-147.
3. Ощипок І. М. Інноваційні ресторанні технології. Львів: Вид-во ЛТЕУ, 2019. 326 с.
4. Линник О. І. Сучасні вимоги до устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Сучасний стан та перспективи розвитку економіки, фінансів, обліку та права : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (14 листопада 2019 р.): у 10 ч. Полтава: ЦФЕНД, 2019. Ч. 8. С. 28-29.
5. Лояк Л., Андрухів Я. Інноваційне обладнання та технології приготування кулінарної продукції в сучасних закладах ресторанного господарства. Готельно-ресторанний бізнес і курортна справа України: матер. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції (Івано-Франківськ, 6 грудня 2022 р.). Івано-Франківськ, 2022. С. 440-450.
6. Гуць В. С., Коваль О .А., Русавська В. А. Технологічне устаткування готелів, готельних комплексів : підручник. Київ : ЛіраК, 2019. 568 с. 7. ULR: https://www.facebook.com/p/Smart-Cooking-Club-100077716720463/ (дата звернення 10.02.2024)
8. Офіційний сайт продукції. https://www.smartcooking.com.ua/ ?fbclid=IwAR3rYZM0Fl8emePRXVDqmNCrC7xhe (дата звернення 10.02.2024)
9.Smart Cooking Club. ULR: https://www.cookingwithamc.info/ (дата звернення 10.02.2024)
10. Сторінка в Інстаграм. ULR: https://www.instagram.com (дата звернення 10.02.2024)
11. AMC India: смачне, корисніше та швидше приготування їжі за допомогою системи приготування їжі AMC Premium. ULR: https://enterprise-services.siliconindia.com/vendor/amc-india-delicious-healthier-faster-cooking-with-the-amc-premium-cooking-system-cid-13901.html (дата звернення 01.03.2024)
Опубліковано
2024-07-02
Як цитувати
Семко, Т. В., Іваніщева, О. А., Пахомська, О. В., & Корчак, М. І. (2024). ДОСЛІДЖЕННЯ МОЖЛИВОСТЕЙ ІННОВАЦІЙНОГО ОБЛАДНАННЯ AMC У РЕСТОРАННИХ ТЕХНОЛОГІЯХ. Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, 24(2), 176-185. https://doi.org/10.32782/2078-0877-2024-24-2-15